Wilt u zich geen zorgen maken over reparaties of ontstoppingen? Rijnhart Wonen heeft een aantal diensten voor u, waarmee u zich door het betalen van een klein maandelijks bedrag verzekert van hulp bij onderhoud, reparaties en ontstoppingen.

Onderhoudsabonnement
Een deel van uw onderhoudsverplichting kunt u afkopen met een onderhoudsabonnement. U betaalt dan een klein bedrag per maand, maar hoeft bij bepaalde reparaties geen extra kosten te betalen, zoals voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidsloon. Het extra bedrag betaalt u tegelijk met uw huur. In het overzicht Wie repareert wat? vindt u welke reparaties onder het onderhoudsabonnement vallen. Hier leest u de voorwaarden.

Ontstoppingsfonds
Als u lid wordt van het ontstoppingsfonds staat dit fonds 24 uur per dag voor u klaar om eventuele ontstoppingen te verhelpen. De service bestaat uit het ontstoppen van wc’s, wastafels en gootstenen, maar ook het ontstoppen van standleidingen bij flatwoningen tot aan het gemeenteriool bij eengezinswoningen. Bij spoedgevallen streeft het ontstoppingsfonds ernaar de klacht binnen 8 uur te verhelpen, in overige gevallen is de oplostijd maximaal 24 uur. Heeft u last van verstopping? Bel dan Riool.nl: 085 27 37 613.

Glasverzekering
Bij flatwoningen is een glasverzekeringen via Rijnhart Wonen verplicht. U bent verzekerd tegen breuk van het glas van alle ruiten, zowel binnen als aan de buitenkant van uw woning. Heeft u een eengezinswoning? Dan kunt u zelf kiezen of u een glasverzekering bij ons afsluit. Kiest u voor een glasverzekering dan is ook het glas in uw eventuele schuur of berging meeverzekerd.

Tarieven per 1 juli 2018

Onderhoudsabonnement  € 3,63   
Ontstoppingsfonds             € 1,15   
Glasverzekering                   € 0,80   

De premie kan jaarlijks worden bijgesteld op basis van kostenontwikkeling.

 

Aanmelden onderhoudsabonnement, glasverzekering of ontstoppingsfonds?
Wilt u een onderhoudsabonnement of glasverzekering afsluiten of wilt u lid worden van het ontstoppingsfonds? Meld u dan aan via dit formulier. 
Of regel dit direct online via Mijn Rijnhart.