Huur betalen: hoe en wanneer?

Geld betalen is nooit leuk, maar moet soms toch gebeuren. Dat geldt ook voor het betalen van uw huur. Daarom maken we het betalen van uw huur graag zo gemakkelijk mogelijk en bieden we u verschillende betaalmogelijkheden.

Let op: uw huur voor de komende maand moet volgens het huurcontract vóór de eerste van de maand aan ons betaald zijn.

Betaalmogelijkheden

Automatische incasso
U kunt kiezen voor automatische incasso. Dit is de gemakkelijkste manier van betalen. U geeft hiervoor een machtiging aan ons af en wij laten het bedrag van uw rekening afschrijven. Met automatische incasso heeft u de zekerheid dat u de huur op tijd betaalt. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken bij wijziging van de huurprijs: wij passen het huurbedrag automatisch aan. Het enige waar u voor hoeft te zorgen, is dat er genoeg geld op uw bankrekening staat. Wilt u automatische incasso aanvragen? Klik dan hier voor ons aanvraagformulier of regel het direct online via Mijn Rijnhart.

AcceptEmail
Kiest u voor AcceptEmail als betaalwijze, dan krijgt u elke maand een e-mail van Rijnhart Wonen. Hierin vindt u het bedrag dat u moet betalen en een link naar Ideal, waar u de rekening zelf kunt betalen. U moet dus zelf nog actie ondernemen.
Wilt u ook AcceptEmail? Geef dan uw e-mailadres door aan onze Klantenservice.

Zelf overmaken
U kunt de huur ook zelf overmaken op rekeningnummer NL09RABO0335611842. Vergeet niet uw adres te vermelden en de maand waarvoor de betaling geldt. Zorgt u er wel voor dat dit voor de eerste van de maand gebeurd is?