Afval

Om onze wooncomplexen veilig en schoon te houden, vragen wij u uw afval direct in de daarvoor bestemde afvalcontainers te gooien. Zo voorkomen we onder meer ongedierte en houden we de weg vrij voor hulpdiensten, bezoekers en uw medebewoners. Het is niet toegestaan om uw vuilniszakken tijdelijk op de galerij of in andere gemeenschappelijke ruimtes van het gebouw te plaatsen.

Afvalkalender
Alle informatie met betrekking tot afval leest u in de afvalkalender van uw woonplaats. Hier vindt u onder meer het overzicht wanneer welk afval wordt opgehaald, de inhaaldagen van het ophalen van afval en informatie over afval scheiden.

Kijk op www.mijnafvalwijzer.nl wanneer het afval bij uw wordt opgehaald door de gemeente.

In Leiderdorp wordt het afval in steeds meer wijken gescheiden opgehaald. U leest er hier meer over: www.leiderdorp.nl/goedinzamelen 

Grofvuil
Grofvuil brengt u naar de milieustraat. U kunt het ook bij u thuis laten ophalen door medewerkers van de milieustraat. Let op dat er kosten verbonden kunnen zijn aan het weggooien van uw afval. Alles over grofvuil wegbrengen en/of ophalen vindt u op de websites van uw gemeente, vermeld in onderstaand overzicht.

Grofvuil/Milieustraat Leiderdorp
Simon Smitweg 9
2353 GA Leiderdorp
Openingstijden vindt u hier.

Informatie en meldingen
Tel. 071 - 545 85 00
maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur

Grofvuil/Milieustraat Zoeterwoude
Noordbuurtsehof 56
2381 GE Zoeterwoude (op de gemeentewerf, achter het gemeentehuis)
Openingstijden vindt u hier.

Informatie en meldingen
Tel. 071 - 580 63 85
maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur