Verhuisre­gels

Verhuizen is een flinke klus. Het betrekken van een nieuwe woning brengt vaak werkzaamheden met zich mee, zoals verven, witten, behangen, boren en timmeren. U wilt zich tenslotte helemaal thuis voelen in uw nieuwe woning. Vanzelfsprekend is het niet helemaal te voorkomen dat uw buren enige hinder hebben van het klussen in uw huis. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, vragen we u zich aan de volgende verhuisregels te houden.

Klustijden
Wij verzoeken u rekening te houden met het tijdstip waarop u klust. Klus alleen op werkdagen en/of zaterdag, en dan niet voor 9.00 uur en ook niet na 22.00 uur. Ook vragen wij rekening te houden met de zondagsrust.

Grofvuil
Bij een verhuizing blijft vaak grofvuil over. Maak altijd een afspraak om uw grofvuil op te laten halen en zet het niet zomaar aan de kant van de weg. Het plaatsen van grofvuil langs de weg nodigt namelijk buurtbewoners uit om hun afval hierbij te plaatsen. Dat is ten eerste geen fraai gezicht en het trekt uiteindelijk ook ongedierte en andere ongenode gasten aan.

Lees hier alles over het wegbrengen of laten ophalen van uw grofvuil en afval.