Burendag 2024

Geplaatst op

Zaterdag 28 september was het weer tijd voor Burendag! Door heel Nederland kwamen buren samen voor leuke activiteiten en om elkaar beter te leren kennen. Ook huurders van Rijnhart Wonen vierden deze dag op verschillende locaties.

Bij appartementencomplex Brittenstein was er een middag vol Oudhollandse spelletjes. De bewonerscommissie organiseerde de middag met een bijdrage van 150,- van Rijnhart Wonen. "Van tevoren ontvingen alle bewoners als persoonlijke uitnodiging een bingokaartje”, vertelt bewoner Erica. “Daarop was hun huisnummer al afgestreept. We hebben gesjoeld, mensen konden darten en we deden een bingo met kleine prijzen. We hebben enorm gelachen."

Ook bij De Kreken was het feest. De bewoners organiseerden een buurtbarbecue, mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van Rijnhart Wonen. Hier kwamen buren samen voor lekker eten en goede gesprekken. De ontspannen sfeer zorgde ervoor dat veel bewoners elkaar beter leerden kennen.

Bij Het Keerpunt in Leiderdorp was er net als vorig jaar een gezellige bijeenkomst met hapjes en drankjes. Bewoner Linda organiseerde dit samen met haar buren Ada en Petra. "Er kwamen veel mensen langs voor koffie en wat lekkers, we hebben wel 72 man geteld. Er werden eindeloze gesprekken gevoerd en liedjes van vroeger gezongen. We kijken nu al uit naar volgend jaar!"

burendag brittensteinburendag keerpunt 1foto het keerpunt 1

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Onderhoud en verduurzaming aan de Akkerstraat in Leiderdorp

Deze maand starten we met onderhoud en verduurzaming aan de Akkerstraat in Leiderdorp. We gaan 53 eengezinswoningen verbeteren. Vorig jaar zijn de vloeren al vervangen en is de ventilatie vernieuwd. Dit jaar maken we de woningen nog comfortabeler én energiezuiniger!
Lees meer