Donatie van Rijnhart Wonen en Sement voor Voedselbank Leiden

Geplaatst op

Op 23 mei overhandigde Rijnhart Wonen een cheque van 770 euro aan de Voedselbank Leiden. Rijnhart Wonen deed de donatie in samenwerking met arbeidsbemiddelaar Sement.

Martin de Roij, HR manager bij Rijnhart Wonen: "Voor een tijdelijke opdracht hielp Sement ons aan een enthousiaste collega. Deze collega heeft in totaal 335 uur bij ons gewerkt. Sement heeft de mooie regeling dat zij voor ieder gewerkt uur een euro aan het goede doel doneren. De keus viel al snel op de Voedselbank Leiden. We vonden het zo'n mooi initiatief dat we het bedrag hebben verdubbeld."

De Voedselbank is blij met de donatie. Frank Mittertreiner, voorzitter van Voedselbank Leiden: "We kunnen dit bedrag goed gebruiken om extra etenswaren in te kopen om kwalitatief goede voedselpakketten samen te stellen voor onze klanten."

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Schimmel voorkomen in huis

Om energiekosten te besparen, zetten sommige mensen de verwarming laag en houden ze ramen dicht. Dat is geen goed idee. U kunt de lucht in huis gezond houden door te ventileren.
Lees meer

Heeft u nog recht op de energietoeslag van 2023?

Misschien heeft u gemerkt dat veel mensen vorig jaar energietoeslag hebben ontvangen. Als u denkt: "Hier heb ik ook recht op, maar ik heb nog niets gezien," dan is het nu tijd om in actie te komen.
Lees meer

Huurverhoging vanaf 1 juli 2024

Bouwen en verduurzamen kost veel geld, en prijzen zijn gestegen. Dat ziet u dit jaar terug in de huurverhoging. We kijken daarbij goed of de huur past bij uw woning en binnen de regels van de overheid.
Lees meer