Feestelijke oplevering onderhoud Bonifaciusstraat

Geplaatst op

Op 20 oktober stonden we met een patatkraam in de Bonifaciusstraat in Zoeterwoude! De opknapbeurt van de 18 huizen is klaar. Daarom trakteerde Pasman de bewoners op patat en lekkere broodjes.

“We hebben dit jaar hard gewerkt aan de woningen in de Bonifaciusstraat”, zegt Jurjen Tees, projectleider bestaande bouw bij Rijnhart Wonen. “Eerst pakten we de oneven nummers aan, daarna de even nummers en de woningen aan de Nassaulaan en de Willibrordusstraat. De huizen hebben nu betere isolatie, nieuwe ramen, deuren en kozijnen. Het voegwerk is gemaakt en de bergingen opgeknapt. En voor frisse lucht hebben we roosters en een nieuw ventilatiesysteem geplaatst.”

“We zaten even in de rommel, maar ons huis ziet er nu veel beter uit. De isolatie op zolder hebben ze ook mooi afgewerkt”, vertelt Rosita, die al 36 jaar in de straat woont.” Buurvrouw Denise voegt daaraan toe: “Om ruimte te maken voor de werkzaamheden moesten we onze kamers leeghalen. Een goed moment om oude spullen weg te doen. Dat ruimt lekker op! Het was gezellig om met elkaar te vieren dat de werkzaamheden nu echt klaar zijn.”



Deel dit nieuws

Overig nieuws

Schimmel voorkomen in huis

Om energiekosten te besparen, zetten sommige mensen de verwarming laag en houden ze ramen dicht. Dat is geen goed idee. U kunt de lucht in huis gezond houden door te ventileren.
Lees meer

Heeft u nog recht op de energietoeslag van 2023?

Misschien heeft u gemerkt dat veel mensen vorig jaar energietoeslag hebben ontvangen. Als u denkt: "Hier heb ik ook recht op, maar ik heb nog niets gezien," dan is het nu tijd om in actie te komen.
Lees meer

Huurverhoging vanaf 1 juli 2024

Bouwen en verduurzamen kost veel geld, en prijzen zijn gestegen. Dat ziet u dit jaar terug in de huurverhoging. We kijken daarbij goed of de huur past bij uw woning en binnen de regels van de overheid.
Lees meer