Gereageerd op een huurwoning, maar u komt niet kijken? Meld af!

Geplaatst op

Heeft u gereageerd op een huurwoning via de website hureninhollandrijnland.nl? Bent u uitgenodigd voor een bezichtiging van deze woning? Dan ontvangt u een datum en tijd om de woning te bekijken. Kunt u dan niet of heeft u toch geen interesse? Meld u zich dan af via hureninhollandrijnland.nl. Dit kan tot 24 uur voor de bezichtiging. Zo krijgen andere woningzoekenden een kans en staat de verhuurmakelaar niet voor niets in de woning. 

Meld u zich te laat af of komt u niet opdagen zonder afmelding?
Dan krijgt u sinds 1 september 2024 een waarschuwing. Gebeurt dit binnen 6 maanden nog een keer? Dan kunt u 3 maanden níet reageren op het aanbod huurwoningen.

Voorkom deze situatie en meld het vooraf als u niet naar een bezichtiging komt
Goed om te weten: tijdens die 3 maanden dat u niet kunt reageren bouwt u wél gewoon inschrijftijd op. U ontvangt vanzelf een e-mail als reageren weer mogelijk is. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Individuele bijzondere bijstand voor Leiderdorpers

Woont u in Leiderdorp en had u moeite om de energierekening te betalen in 2023 door een laag inkomen? Dan is er goed nieuws: de gemeente Leiderdorp kan u hierbij financieel ondersteunen. U kunt deze individuele bijzondere bijstand aanvragen tot en met 31 oktober 2024.
Lees meer