Grip op uw geld met Geldfit

Geplaatst op

Het zijn tegenwoordig dure tijden. Veel mensen hebben problemen met het betalen van de vaste lasten, zoals de huur. Wist u dat u hulp kunt krijgen van Geldfit?

Inzicht in uw geldzaken
Op geldfit.nl/rijnhart kunt u via een online test zien hoe uw financiële situatie is en welke stappen u kunt zetten voor meer grip op uw geld. Ook krijgt u gelijk contactgegevens van organisaties in de buurt die u daarbij kunnen helpen. Voor een persoonlijk advies kunt u bellen met de hulplijn via 0800-8115.

Medewerkers van Geldfit bieden een luisterend oor, denken mee en brengen u in contact met passende hulp in de buurt. Gebruik maken van Geldfit is vrijwillig en gratis. Geldfit is er voor u en deelt geen informatie met Rijnhart Wonen. Kijk op geldfit.nl/rijnhart.

Spreekt u liever met iemand van Rijnhart Wonen?

We helpen u graag, bijvoorbeeld met een betalingsregeling. Neem contact met ons op via incasso@rijnhartwonen.nl of bel 071 589 04 70. We bespreken dan de mogelijkheden in uw situatie.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Schimmel voorkomen in huis

Om energiekosten te besparen, zetten sommige mensen de verwarming laag en houden ze ramen dicht. Dat is geen goed idee. U kunt de lucht in huis gezond houden door te ventileren.
Lees meer

Heeft u nog recht op de energietoeslag van 2023?

Misschien heeft u gemerkt dat veel mensen vorig jaar energietoeslag hebben ontvangen. Als u denkt: "Hier heb ik ook recht op, maar ik heb nog niets gezien," dan is het nu tijd om in actie te komen.
Lees meer

Huurverhoging vanaf 1 juli 2024

Bouwen en verduurzamen kost veel geld, en prijzen zijn gestegen. Dat ziet u dit jaar terug in de huurverhoging. We kijken daarbij goed of de huur past bij uw woning en binnen de regels van de overheid.
Lees meer