Lang huren is een feestje waard: feestelijke high tea voor bewoners

Geplaatst op

Op 23 mei organiseerden we een feestelijke high tea ter ere van de bewoners die al 50 jaar of langer een woning van ons huren. Vorig jaar riepen we onze huurders op om zich aan te melden als ze al zo'n lange tijd bij ons wonen. Daar kregen we veel leuke reacties op.

In totaal schoven zo'n 80 gasten aan de gedekte tafels. Chrétien Mommers, directeur-bestuurder bij Rijnhart Wonen: “Tijdens de high tea ontstonden leuke gesprekken met mooie verhalen van huurders die al jarenlang hun thuis bij ons hebben. Ook kwam iedereen veel bekende gezichten tegen."

Aan het einde van de middag kregen we een bijzondere gast op bezoek: burgemeester Laila Driessen van Leiderdorp. Ze nam de tijd om de bewoners te spreken. We kijken met veel plezier terug op deze gezellige middag. Chrétien: “Het betekent veel voor ons dat zoveel mensen uit Leiderdorp, Zoeterwoude en Voorschoten de moeite hebben genomen om samen met ons dit bijzondere jubileum te vieren. Op naar nog vele jaren vol woonplezier!”

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Schimmel voorkomen in huis

Om energiekosten te besparen, zetten sommige mensen de verwarming laag en houden ze ramen dicht. Dat is geen goed idee. U kunt de lucht in huis gezond houden door te ventileren.
Lees meer

Heeft u nog recht op de energietoeslag van 2023?

Misschien heeft u gemerkt dat veel mensen vorig jaar energietoeslag hebben ontvangen. Als u denkt: "Hier heb ik ook recht op, maar ik heb nog niets gezien," dan is het nu tijd om in actie te komen.
Lees meer

Huurverhoging vanaf 1 juli 2024

Bouwen en verduurzamen kost veel geld, en prijzen zijn gestegen. Dat ziet u dit jaar terug in de huurverhoging. We kijken daarbij goed of de huur past bij uw woning en binnen de regels van de overheid.
Lees meer