Opknapbeurt voor Moerascypreslaan en Zelkovalaan

Geplaatst op

Het planmatig onderhoud aan de Moerascypreslaan en de Zelkovalaan in Zoeterwoude is in volle gang. Aannemer Rutges Vernieuwt is nu druk bezig aan de Zelkovalaan.

In totaal knappen we 48 woningen op met onder andere HR++ glas, spouwmuurisolatie, dakwerkzaamheden aan de bergingen en een frisse schilderbeurt. We vernieuwen ook de mechanische ventilatie in alle huizen en maken de ventilatiekanalen grondig schoon. De woningen aan de Zelkovalaan krijgen nieuwe voordeuren die aan de brandveiligheidseisen voldoen. En als het nodig is, krijgen bewoners een nieuwe cv-ketel.

Jurjen Tees, projectleider bestaande bouw, vertelt: “Na de bouwvakantie, vanaf 19 augustus, gaan we vol energie verder op de Moerascypreslaan. Als we klaar zijn, kunnen de bewoners genieten van een comfortabele woning die voldoet aan de eisen van deze tijd.”

Foto's: BuroJP

Moerascypres 1Moerascypres2Moerascypres 3

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Onderhoud en verduurzaming aan de Akkerstraat in Leiderdorp

Deze maand starten we met onderhoud en verduurzaming aan de Akkerstraat in Leiderdorp. We gaan 53 eengezinswoningen verbeteren. Vorig jaar zijn de vloeren al vervangen en is de ventilatie vernieuwd. Dit jaar maken we de woningen nog comfortabeler én energiezuiniger!
Lees meer

Burendag 2024

Zaterdag 28 september was het weer tijd voor Burendag! Door heel Nederland kwamen buren samen voor leuke activiteiten en om elkaar beter te leren kennen. Ook huurders van Rijnhart Wonen vierden deze dag op verschillende locaties.
Lees meer