Rijnhart Wonen, Blanksma en Huurman verlengen samenwerking dagelijks onderhoud

Geplaatst op

Rijnhart Wonen heeft de samenwerking verlengd met dagelijks onderhoudspartners Blanksma en Huurman. Vandaag hebben de partijen daarvoor de nieuwe (prijs)afspraken getekend.

Met de samenwerking zijn Blanksma en Bouwbedrijf Huurman Leiden verantwoordelijk voor de uitvoer van het dagelijks onderhoud aan de woningen van Rijnhart Wonen. De partijen zijn al vele jaren partners. “We zijn blij dat we onze samenwerking kunnen voortzetten én uitbreiden”, vertelt Ruud van der Veer, manager Vastgoed bij Rijnhart Wonen. “Blanksma en Huurman komen bij bewoners in Leiderdorp en Zoeterwoude langs voor reparaties, maar doen ook het mutatieonderhoud. Sinds deze maand is daar ook het mutatieonderhoud van onze woningen in Voorschoten bijgekomen.”

Bart Kortman, directeur Bouwbedrijf Huurman Leiden: “We zijn erg blij met de verlenging van het contract. De komende tijd willen we de klanttevredenheid verder verhogen en ook duurzaamheid en circulariteit toevoegen aan onze werkprocessen.”

Mark van Gurp, algemeen directeur Blanksma Dienstverlening: “Met deze samenwerking kunnen we de service en kwaliteit van onze diensten voor de huurders van Rijnhart Wonen nog verder verbeteren.”

Blijven verbeteren
De partijen hebben aandacht voor de kwaliteit van het dagelijks onderhoud en zetten zich in om die voortdurend te verbeteren. Van der Veer: "We staan stil bij ontwikkelingen die we samen willen doormaken. Bijvoorbeeld hoe we de bewonerstevredenheid nog verder kunnen verhogen. Als onze partners zijn Huurman en Blanksma het verlengstuk van Rijnhart Wonen. We vinden het belangrijk dat ze klantgericht werken en dat het onderhoud bij bewoners snel en in één keer goed verloopt. Afspraken nakomen en goed onderhouden woningen zijn belangrijk, zodat bewoners weten wat ze van ons mogen verwachten en prettig kunnen wonen."

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Schimmel voorkomen in huis

Om energiekosten te besparen, zetten sommige mensen de verwarming laag en houden ze ramen dicht. Dat is geen goed idee. U kunt de lucht in huis gezond houden door te ventileren.
Lees meer

Heeft u nog recht op de energietoeslag van 2023?

Misschien heeft u gemerkt dat veel mensen vorig jaar energietoeslag hebben ontvangen. Als u denkt: "Hier heb ik ook recht op, maar ik heb nog niets gezien," dan is het nu tijd om in actie te komen.
Lees meer

Huurverhoging vanaf 1 juli 2024

Bouwen en verduurzamen kost veel geld, en prijzen zijn gestegen. Dat ziet u dit jaar terug in de huurverhoging. We kijken daarbij goed of de huur past bij uw woning en binnen de regels van de overheid.
Lees meer