Wonen in een gebouw met een VVE: wat betekent dat?

Geplaatst op

Woont u in een gebouw met een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Dit betekent dat uw woning hoort bij een groep eigenaren, waaronder Rijnhart Wonen. Samen zorgen we voor het onderhoud van de gedeelde delen van het gebouw, zoals het dak, de gevels, de trappenhal en de lift. 

Als huurder hoeft u geen direct contact te hebben met de VvE. Voor al uw vragen en reparaties kunt u terecht bij Rijnhart Wonen. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie bij de VvE terechtkomt als dat nodig is. 

De eigenaren in een VvE beslissen samen over groot onderhoud, zoals schilderwerk of een nieuw dak. Soms kan het daardoor wat langer duren, toch heeft u net als andere huurders recht op een goed onderhouden woning.  

Wilt u meer weten over wonen in een gebouw met VvE? Bezoek dan onze website.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

We gaan voor snellere woningbouw als partner in NH Bouwstroom

We zetten een stap voorwaarts in de nieuwbouwopgave. Door toe te treden tot de NH Bouwstroom wil Rijnhart Wonen in samenwerking met andere corporaties en bouwpartners de woningbouw in ons werkgebied een impuls geven. Op 17 oktober zetten Chrétien Mommers, directeur-bestuurder van Rijnhart Wonen en Harry Platte, directeur-bestuurder van Parteon en één van de oprichters van de NH Bouwstroom hun handtekening onder de samenwerkingsovereenkomst.
Lees meer

Onderhoud en verduurzaming aan de Akkerstraat in Leiderdorp

Deze maand starten we met onderhoud en verduurzaming aan de Akkerstraat in Leiderdorp. We gaan 53 eengezinswoningen verbeteren. Vorig jaar zijn de vloeren al vervangen en is de ventilatie vernieuwd. Dit jaar maken we de woningen nog comfortabeler én energiezuiniger!
Lees meer