Graag stellen we onze nieuwe directeur bestuur­der aan u voor

Datum: 26-9-2018

Chrétien Mommers (50) is de nieuwe directeur bestuurder van Rijnhart Wonen, de woningcorporatie van Leiderdorp en Zoeterwoude.

Chrétien Mommers heeft ruime ervaring in de volkshuisvesting. Zowel op het terrein van strategieontwikkelingen, asset management en als directeur wonen. Op dit moment is hij interim adjunct-directeur vastgoed bij deltaWonen in Zwolle. Chrétien Mommers is tijdens zijn werk voor diverse corporaties onder de indruk geraakt van de betrokkenheid en creativiteit van de huurders. “Bewoners maken de wijk. Die dynamiek zorgt dat het werk geen dag hetzelfde is en de uitdaging van goed wonen de inzet van velen vraagt”.

Chrétien Mommers heeft er zin in om vol energie aan de verduurzaming, verbetering en vernieuwing van de woningvoorraad in Zoeterwoude en Leiderdorp te werken: “We hebben een ambitieus maar haalbaar beleidsplan 2018-2022. Ik heb een goed gevoel bij het team van Rijnhart Wonen en ik wil graag met hen dit plan verder ten uitvoer brengen. Natuurlijk blijven we daarbij investeren in de goede verstandhouding met de gemeente Zoeterwoude en Leiderdorp en de huurdersorganisaties”. Chrétien Mommers start op 1 november en volgt Jan de Vries en interim bestuurder Peter van Heeswijk op.

.