Waar vind ik een woning?

Waar vind ik een woning?
Zoekt u een fijne, nieuwe woning in Zoeterwoude of Leiderdorp? Klik hier voor ons aanbod.Rijnhart heeft een groot en gevarieerd aanbod aan woningen voor u beschikbaar. Een overzicht van deze woningen en meer woningen in de regio vindt u op WoningNet Holland Rijnland. De woningen zijn hier acht dagen lang zichtbaar. Om op woningen van Rijnhart Wonen te kunnen reageren, moet u ingeschreven staan bij Woningnet.

Inschrijven
Inschrijven doet u heel gemakkelijk online op www.woningnethollandrijnland.nl. Komt u er niet uit? Dan staat de telefonische helpdesk u vanzelfsprekend graag bij. Voor uw inschrijving betaalt u eenmalig € 10,- en vervolgens € 10,- per jaar. Na inschrijving ontvangt u het woningaanbod bovendien wekelijks per e-mail en natuurlijk vindt u alle woningen op de website.

Wachttijd afhankelijk van duur inschrijving
Hoe langer u bij WoningNet ingeschreven bent, hoe groter de kans dat u in aanmerking komt voor de woning. Soms gelden er afwijkende toewijzingsregels, zoals urgentie of Lokaal Maatwerk. Mochten er andere regels van toepassing zijn, dan vermelden wij dat bij de advertenties op WoningNet.